Veelgestelde vragen

Lidmaatschap

Hoe gaat het met de contributie als ik tijdens het seizoen lid wordt?

Wanneer je je aanmeldt op of na 1 juli krijg je 50% reductie op de contributie. Het produceren van een ledenpas duurt 2 weken. Als alle formaliteiten afgerond zijn, ligt je ledenpas klaar op het tennispaviljoen en heb je toegang tot de banen. Wanneer je je aanmeldt op of na 1 september krijg je 75% reductie.

Wat houdt het jeugdlidmaatschap in?

Voor kinderen op de basisschool hebben we een heel aantrekkelijk pakket: voor één prijs krijg je lidmaatschap, les, deelname competitie en wedstrijdjes plus een extra trainingsmoment.

De jeugdlessen worden verzorgd door Tennis op Maat. Je kunt je kind bij deze tennisschool of bij de vereniging aanmelden. Vervolgens wordt alles administratief voor je geregeld.

We verwachten van ouders dat ze meehelpen bij het organiseren van jeugdactiviteiten.

Kan ik mensen op het tennispark introduceren?

Als je op ons tennispark wilt tennissen met mensen die geen lid zijn, dan kan dat. Voor een introductie moet wel betaald worden (€ 7,50) en kan alleen door de week en overdag. Dat laatste is zo afgesproken vanwege de drukke baanbezetting op de  doordeweekse avonden en tijdens de weekends. Als je regelmatig dezelfde persoon wilt introduceren, is lid worden voor die persoon al snel makkelijker en voordeliger.

Vrijwilligerswerk